Lovely Wild Cat Eye szempillaspirál teszt

                 Sziasztok!


    Ma egy terméktesztes bejegyzést hoztam nektek, méghozzá a Lovely Wild Cat Eye szempillaspiráljának a tesztjét. 

 Amikor megvettem elsősorban a cuki mancsos külső, és az érdekes kefe és nem utolsó sorban az alacsony ár miatt esett a választásom rá.  A spirál Krémmánia adatlapján ezt írja: "A szempillaspirál a speciális keféjével megemeli a pillákat hangsúlyozza őket, így segít elérni a "macskaszem" hatást."
Lássuk részleteiben is, hogy mit tud a termék.Kialakítása:
  Szilikon keféje van, apró gumisörtékkel. A kefe a végén kicsúcsosodik egy gömb formát vesz fel, ezért úgy néz ki, mint egy kis buzogány. Gondolom azért ilyen jellegű a keféje, hogy a belső szemzugot jobban elérjük vele. Pozitívuma, hogy a kefe nem vesz fel túl sok festéket, első használatkor kifejezetten száraznak hatott az érzete, és a második használattal már rendesen "beolajozódott".

A spirál inkább dúsító mint hosszabbító hatású amit az árához képest teljesít is.

Tartóssága:
Nem egy vízálló termék, habár nem is ígéri.  Aznap mikor először viseltem  színházba mentem, a Légy jó mindhalálig című  musicalre, és persze végig bőgtem, a gondosan elkészített szemsminkemből csak egy fekete paca maradt, de  átlagos vagy éppen hosszú napokon viszont meglepően tartós, nem pereg, hanem fennmarad a nap végéig.
Balról jobbra haladva: natúr, smink nélküli pillák, frissen felkent állapotban, és kb hat órai viselés után.
Amikor a fotók készültek, aznap kb tíz órát volt rajtam a termék és csak minimálisan pergett le (azt a fázist sajnos elfelejtettem lefényképezni), és ahhoz képest hogy ragaszkodó termékről van szó, pláne ha nem sírunk, a micellás víz könnyen, dörzsölés nélkül lehozta a terméket.

Alapvetően: Ha nem is érek el vele "macskaszem" hatást, nekem bevált, ezért az árért egy tartós, mindennapos használatra megfelelő szempillaspirált kaphatunk.

Nektek melyik a kedvenc szempillaspirálotok mostanság?