Aktuális kedvencek I.

      Sziasztok! A mai, ahogy a címből is kiderült, egy kedvences bejegyzés lesz. Szerintem ezt nem havi rendszerességgel fogom hozni, mert olyan sok újdonságot nem próbálok ki, hogy minden hónapra legyen új kedvencem, de ami kedvenccé válik, azt biztosan meg fogom mutatni nektek.    Lássuk is az első pár hét kedvenceit. 
(Nincs túl sok belőlük, méghozzá azért, mert a régóta használt, jól bevált termékeimről nem itt, hanem  majd egy másik poszt keretein belül szeretnék írni.)
A felsorolást a "randomabb" dolgokkal szeretném kezdeni:
 Atmosphere táska: turis szerzemény, és tisztára Orsis, ráadásul vadi új, jó áron.  Nem tervezett vásárlás volt, hanem csak úgy bementem és megláttam, azonnal tudtam hogy ez kell, mert szerettem volna a fekete táskám mellé valami mást, a tavaszi-nyári idényre, viszont, nem indultam el "vadászni", csak úgy "szembejött" velem.   Ez a darab  minden preferenciámnak megfelelt, nagyon kihasználható darab, és meg lehet rendesen pakolni, amit én meg is teszek szinte mindig. 😉 Nem tudom 2017 -ben trendi lesz-e még a rojtos őrület, de elég sok rojtos díszítésű táskával mászkáló lányt látok a városban, szóval, lehet hogy idén sem ment ki a divatból.

Gyűrűs tervező: Erről itt írtam nektek.  Márciusban nem telt el olyan nap, hogy ne használtam volna.  Nagyon szeretem. Nálam a funkcionalitás az első, és ezért nem is díszítettem még különösebben, de nagyon a szívemhez nőtt, sőt annyira, hogy Március vége felé már a jövő évi naptárbetéteket böngésztem. Igen, ez csakis én lehetek, amennyire nem szerettem eddig az ilyesmit, pont annyira rá tudok kattanni, mint a kisgyerekek ha új játékot kapnak :)  Még annyit róla, hogy amióta megvan, állandó lakója a fent említett táskának, sehová nem megyek nélküle.

 Navon Big Book könyvolvasó: Hogy őszinte legyek, nem ismerem a márkát, sőt mindenfajta elektronikai cikkben antitalentum vagyok, de próbálok tanulni. Ezt a darabot karácsonyra kaptam a nagybátyámtól. Vizsgaidőszak alatt inkább a polcon hevert, de azóta remekül szuperál, szeretek olvasni rajta, egy töltéssel sokáig bírja. Az tény, hogy pár napnak el kellett telnie amíg megszoktuk egymást, viszont azóta töretlen a barátságunk, nagyon hasznos kis eszköz :) Köszi Zsoli! :)


 New Yorker napszemüveg: Ő az én újra előkapott darabom. Amióta egyre szebb az idő és folyton süt a nap, megint elővettem a  tavalyi év untig használt kiegészítőjét, ezt a napszemüveget. Tavaly  májusban vettem, és azóta is szeretem, és nem is tervezem lecserélni ezt a fazont, szerintem nekem csak ez áll jól.

Farmec Gerovital Happiness szérum: Ha csak egy valamit tarthatnék meg a kozmetikumaim közül, ő lenne az. Normál - kombinált bőröm van, és ő az egyetlen, ami képes kordában tartani a pórusaim nagyságát. Ő is újra felfedezett termék, róla szeretnék majd bővebben írni egy tesztbejegyzést.

Miss Sporty körömlakkok: Két db. körömlakkom van a márkától: az Et Voilá Classic Nudes  vonalból a 050 es, és egy Nail Expert Glossy base and top coat, vagyis alap - és fedő lakk. Remekül működnek együtt tartósak, még az én vékony körmeimen is jól mutatnak, sőt az fedőlakk  remekül együtt működik más körömlakkokkal is.

   Ezek voltak az én kedvenceim az utóbbi időben, amiket kipróbáltam. Nektek mik a kedvenceitek? 
    UI: Hamarosan még több, színesebb bejegyzésekkel jövök.
                                                                              Orsi .