Márkafelfedezés: Wibo

      Sziasztok! A mai bejegyzésben egy kicsit csajosabb témára evezünk,  amint a címben is láthattátok, egy eddig számomra ismeretlen márkát szeretnék bemutatni, vagy legalább is, azt a pár terméket, amit tőlük vásároltam: ez pedig nem más, mint a Wibo.


     A Wibo egy lengyel cég, a honlapjukon lévő angol ismertető szerint, 1989-ben alapították, a Krémmánia szerint a Lovely anyacége.
      A romániai dm-ekben nem olyan rég, talán december környékén találkoztam vele, ahol többek között, Lovely, Burjois és Sally Hansen termékekkel bővült a kínálat. Akkor megnéztem a termékeket, de nem igen volt lehetőségem és nem is érdekelt annyira a tesztereken kívül, hogy meg is vegyek tőlük valamit. A húgom vett egy rúzst a nude vonalból akkoriban. Aztán telt-múlt az idő amikor is időszerűvé vált a korrektor és alapozó vásárlás, és hosszas árnyalat keresés után erre a márkára esett a választásom, és ezekről, az általam választott termékekről szeretnék írni nektek, ill. hogy a márka mely termékei izgatják a fantáziámat annyira, hogy felkerüljenek a sminkes kívánság listámra.

Meglévő termékeim : Royal Skin alapozó 1 Porcelain árnyalatban, Deluxe brightener szem alatt korrektor, Camuflage korrektor 3 nude árnylatban. Továbbá van még egy ajakkontúr ceruza, de arról önmagában nem tudok véleményt mondani, az egy másik poszt tartalma lesz.

Royal Skin alapozó: Kajszi- és őszibarack olajat tartalmaz, anti aging hatású, parabén mentes, és 27 spf fényvédőfaktorral rendelkezik. Azt hiszem jól választottam amikor megvettem. Egy beauty blenderrel dolgoztam el, gyönyörűen egységesíti az arcbőrt, inkább azoknak ajánlom megvásárlásra, akiknek kevésbé problémás a bőrük, és csak egy kis színkorrekcióra vágynak. Tartósnak elég tartós, én egy s-he púderrel szoktam lefikszálni.  Ami nem tetszik benne, az az, hogy egy egyszerű csavaros kupakot kapott, nem pumpás az adagolója, nem is pipettás, hanem egy műanyag cső van kupakhoz rögzítve. Ez viszont lehet, hogy a klasszikus korrektorokhoz való applikátor lenne, csak én fogtam ki egy hibás darabot, erre még nem jöttem rá, mert az üzletben nem bontogattam ki az alapozókat.  Azt nem tudom, hogy a nyári melegben meddig bírja majd, de az én bőrömön primer nélkül nyolc órát simán kibír, minimális átfényesedéssel. Ez a 30 grammnyi alapozó tehát nekem biztosan jó szolgálatot fog tenni amíg használom, valószínűleg főként az ilyen hidegebb időben fogom többet használni, mint a kánikulában. 
Azt még hozzá kell tennem, hogy ez  az első "alapozó alapozó" amit megvásároltam, eddig bb és cc krémekkel kísérleteztem.

Deluxe Brightener: Szem alatti karikákra való ecsetes korrektor, amin csavaros adagoló van. A csomagolása azt írja, hogy botox-szerű aktív hatóanyagokkal, a formula gazdag phantenolban , A, C és E vitamint valamint koffeint is tartalmaz(szabadfordítás általam). Nagyjából ezt kell tudni róla. Nos nem mondom, hogy olcsó volt, viszont a fáradt szemeimet remekül élénkíti.  Nem biztos, hogy újravevős darab lesz, egyedül az ára miatt, mert az Essence és Miss Sporty folyékony korrektorokkal ugyan úgy elvagyok, arra viszont kíváncsi vagyok, hogy ez a korrektor nekem mennyi ideig lesz elég, főleg amiatt, hogy a mennyiséget sehol nem bírtam megtalálni  a csomagoláson.

Camuflage korrektor: 3nude árnyalat, ennyit tudok róla, kézzel belenyúlkálós, tégelyes darab. Eléggé krémes, és könnyen eldolgozható. A nap végére sajnos hajlamos elmászkálni, őt inkább nem ajánlom, de még próbálkozom vele. Gondoltam egy olyan felhasználási módra is, hogy egyszer rákenem a bőrhibákra, majd az alapozót teszem rá, hátha úgy jobban megmarad.
Nektek milyen az alapozó rutinotok?

Térjünk is rá arra, mi érdekel még a márkától.
Creme Blush Pirosító: tetszik a mintája, és árban is elég jó, csak szerintem hozzám "túl rózsaszín", ezért még várat magára a beszerzése, érdekel, de annyira nem égető hogy most azonnal megvegyem magamnak.

Glossy Nude Rúzs: Ez is olyan darab ami érdekel, újabban a mályvás barnás nude rúzsokat szerettem meg, nem pedig az élénkeket, valahogy mostanában azokért nyúlok szívesebben.

Million Dollars Lips Matt Rúzs: Igen, ez is egy rúzs, azt hiszem hat árnyalat érhető el belőle, amiből kettő esik a komfort zónámon belülre. Az egyik mályvás árnyalatot volt szerencsém teszteren kipróbálni, és nagyon megtetszett, de nem tudtam megvenni, mert a teszteren kívül egy darab sem volt, abból a színből, ami nekem tetszik. Sajnos azóta is folyton le van fosztva az állvány belőle.

Go Nude Sex  Appeal paletta: Első ránézésre, ezt a darabot egy UD Naked dupenak mondanám, és mivel soha nem adnék ki annyit sminkért amennyibe az kerül, ez a hasonmás érdekel, ha majd ki szeretném próbálni azt a színvilágot, majd meglátjuk. Egyenlőre a hazai drogériákban nem találkoztam vele, és nem biztos, hogy egyhamar behozzák.

S ha már szemhéjfesték a márkától, akkor Silk Wear, vagy Quattro eyeshadow, amivel tökéletes mindennapi sminket, vagy éppen kicsit füstösebb esti sminket lehet feldobni. Nem nyúlkáltam azokba a teszterekbe, és nem is olvastam véleményt róluk, viszont nagyon klassz lehet egy-egy utazás alkalmával, amikor nem szeretne az ember lánya nagy palettákat pakolni.


UI: Szerettem volna az alapozásomat egy sminkben is megmutatni, előtte, utána fotókkal, csak  sajnos amikor szép idő volt, annyi más feladatom volt, hogy elfelejtettem fázisfotókat gyártani. most meg az időjárás és a fényviszonyok nem kedveznek a képek készítésének. Remélem attól még élvezethő volt ez a kis összefoglaló erről a kis újdonságról.
Ti miket használtok mostanában?