Kencemustra: Elmiplant testápoló olaj

     Sziasztok :)

     Ismét egy Kencemustrával jelentkezem nektek, méghozzá az egyik kedvenc márkám termékével. Kb két éve próbálgatom az Elmiplant termékeit, és hogy őszinte legyek, eddig nem volt olyan, hogy borzasztó termék. Nem mondom, volt olyan, hogy a flakon végére megcsömörlöttem a tusfürdő és vagy testápoló illatától, de hatásukat szerettem: használtam már tőlük arcápolókat, tusfürdőt, testápolót, egyik kedvenc CC krémem tőlük van (nem is tudom miért nem mutattam meg még eddig?) azt hiszem, nagyjából ennyit. A márka termékeiről annyit kell tudni, hogy parabén, parafin, és színezékmentesek. 
A mai kencemustra alanya pedig egy télen kiadott Elmiplant Body Senses hidratáló testolaj száraz bőrre.  

Amit ígér:
Gyorsan beszívódó hidratáló olaj, marula, édesmandula, jojoba és makadámdió olajat tartalmaz, valamint Omega 3 és 6 zsírsavakat. Hagyjuk hogy a szívünk keletre szárnyaljon az értékes olajok segítségével. Az INCIT elnézve pedig alkohol sincsen benne.

Használata: 
Alkalmazzuk nedves vagy száraz bőrre. A  textúrát könnyű eldolgozni, használatával rugalmas és csillogó bőrt eredményez. Adnak egy tanácsot is, hogy hajolajként is alkalmazható. 

Amit tapasztaltam : 
Az illata tényleg mesés, és tartósan megmarad a bőrön. Este, tusolás után szoktam bekenni vele magam, és az illata tartós, legalább is amíg elalszom, szoktam magamon érezni. Télen adták ki, viszont én tavasszal kezdtem el használgatni, és a nyáron fogom. Az illata fűszeres, mégsem mondanám egyértelműen téli illatnak, inkább amolyan, egész évben használhatónak.
150 ml-er van benne, több mint egy hónapja használom és nem sok fogyott el belőle, a hajamra nem raktam belőle, csak a testemre fújkáltam, úgyhogy nem tudom mit csinál a hajjal. 
Eddig voltak a pozitívumok. 
Nos, azt írják, hogy száraz bőrre ajánlják ezt a terméket, nos, nekem annyira nem vált be  ilyen téren. Ott ahol annyira nem száraz a bőröm, szinten tartásnak jó így nyáron, de az igazán száraz bőrfelületekkel sajnos nem sokat tudott kezdeni. Pedig szerettem volna szeretni, nagyon. Jó jó, de nem az igazi, így nem fogom újravenni. 
A másik negatívuma, az a csomagolása. Fújós kiszerelésben kapott helyet, az adagolóval szokott ilyen esetben gond akadni, nos jelenleg a pumpát védő áttetsző kupak deformálódott el valahogyan, és nagyon könnyen leesik, ezért félek, hogy nem lesz a termék utazásbiztos. 

Összességében: örülök, hogy megvettem, mert jó régóta szemeztem vele, és rájöttem, hogy az olaj állagú testápolók nekem annyira nem jöttek be. Gondolkodom arra, hogy boosting ként fogom alkalmazni egy krém állagú termék mellé, mert a pozitívuma az összetevőiben és az illatában rejlik, valamint, tényleg nagyon hamar beszívódik,  de ez a hidratáló tudás nekem nyáron sem elegendő nemhogy télen.  
Nektek voltak hasonló termékekkel tapasztalataitok? Válaszotokat hagyjátok kommentben. 

                                                    Orsi.