Romantikus hangulatban - OUTFIT I.         Sziasztok 😃        A mai posztban a tegnapi outfitemet mutatom meg nektek. Semmi extra, de mégis olyan összerakott, és annyira én vagyok, hogy úgy döntöttem, megmutatom nektek.

         A színek választásánál inkább a basic fele mentem: Fehér kisruha picike pöttyökkel, és plisszírozott anyaggal, amihez fekete és arany kiegészítőket választottam. A ruha egy turiból szerzett kincs, az tetszett meg rajta, hogy nagyon könnyed anyagú,  visszafogott darab ugyanakkor az aszimmetrikus szabása ad egy kicsi izgalmat az egész megjelenésnek. 
Nyersanyag és a húgom által Instagram kompatibilisnek vélt verzió. ☺
A hajamat a szokásostól eltérően kivasaltam, és az első tincseket hátul rögzítettem egy csattal, a kiegészítők terén is inkább az egyszerűségre törekedtem. 

     Ezen a képen pedig jól látható, hogy mind a cipőmön, mind a táskámon megjelennek a fekete alapon arany részletek. 
  A táskám az egyik kedvenc egyetemre járós darabom, elképesztő mennyire strapabíró és megpakolhatós darab. A szandálom viszonylag új. Nem mondanám életem legkényelmesebb cipőjének, most volt másodszor a lábamon, és jól éreztem magam benne, de első viseletnél sajnos nagyon feltörte a lábamat.  

    Ti miket szerettek viselni ilyenkor? Inkább ruha, vagy nadrágpártiak vagytok ? Válaszaitokat hagyjátok lent kommentben, beszélgessünk  😃
                              
                                                    Orsi