Anti haul/Sminktermékek

       Sziasztok 😊          Mostanában nagyon népszerűek az anti haul bejegyzések és videók, amik arról szólnak, hogy az adott bloggerek mit nem vennének meg és miért.  Ez olyan szempontból jó, hogy a  limitált kiadású kollekciók, és fizetett posztok közepette érdemes megtalálni az arany középutat, és nem mindent megvásárolni halomban, ami nem válik be, és évek múlva is porosodni fog a fiókban kihasználatlanul. 
        Lássuk is az én 3+1-es listámat.
                Szivárványos highlighter: 
          
          Ez az első termék, ami nem igazán mozgatja meg a fantáziámat, de semennyire. Nem én vagyok a célközönség az biztos akinek ezt a terméket eladják. Amolyan, szép szép, de otthonra azért kéne kategória. Azt aláírom, hogy biztos van olyan lányka, aki fesztiválon szeret ennyire bevállalós sminket csinálni, talán oda én is feltenném (aztán alig várnám, hogy lemossam), de nem én vagyok az az ember aki az egész nyarat átbulizza, és akinél az a termék használatban is lenne.

                 Színes szempillaspirál: 

            Ez a másik olyan darab aminek nem érzem helyét  a "kollekciómban". A lila, kék stb színű spirálok szintén túlságosan kint vannak a komfort zónámon kívül, és nem igazán tervezek kilépni belőle. Ha mondjuk szőke lennék, akkor megpróbálkoznék barna spirállal natúrabb napokon, de amúgy a színes darabok storno. 
     
                Szilikon "szivacs":
        
           Nekem már a beauty blender sem vált be, talán azért, mert nem próbáltam az eredetit, nem tudom, de amióta folyamatosan bővítem a sminkkollekcióm, és fejlesztem a tudásomat azon a  téren is, azt kell, hogy mondjam, hogy az ecsettel való eldolgozásnak inkább vagyok a híve, mint a szivacsos technikáknak. Láttam, hogy pár márka is kiadott valamilyen szilikon alapú eszközt, ami állítólag jó mindenféle krémes termék felvitelére, de engem nem győztek meg, hogy megvásároljam. 

                +1. Macaron lippies és egyéb színes ajakkencék: 

           Nos, ezek azok a termékek, amiket nem tennék teljesen parkolópályára, habár, vegyes érzéseim vannak afelől, hogy nekem mi állna jól, ezek közül az élénk rúzsok közül. Nem mondom, hogy soha nem próbálnék ki egyet sem, de most nem állok úgy anyagilag, hogy ilyesmit kipróbáljak, de soha nem lehet tudni, mikor lesz egy ilyen kattanásom. 😀 

         Ezek lennének tehát azok a dekorkozmetikai termékek, amikre nem biztos, hogy rászánnám, a pénzt, sőt mi több, hidegen hagynak, hiába van vagy volt akkor hype körülötte. 

         Ti milyen anti haul listát állítanátok össze? Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.