Nyári szerzemények 2017

                       Sziasztok 😃


         A mai bejegyzés témája ismét a kozmetikum vásárlásaim szól, szerintem olyan jól sikerült a "vadászat",  hogy egy bejegyzést mindenképpen megérdemelnek.  Lássuk is őket.


           Fényvédelem:
      Kipipálhattam egy kívánságlistás fényvédőt az Elmiplant Tan & Protect  30 spf. személyében,  nem bántam meg, hogy megvettem. A barátomnak a normál 30 faktorsat vettem meg, az is ugyan úgy tartalmaz fizikai és kémiai összetevőket is. Az enyém elvileg elősegíti a barnulást, amiről nem tudok nyilatkozni. Habár mindkettő tartalmaz illatanyagot és egy minimális alkoholt ennyi kompomisszumot hajlandó vagyok kötni. Shea vaj tartalmának köszönhetően nyáron a segítségükkel kivédhetem a testápoló használatot is, mert eléggé jól hidratál.

       A másik fényvédő amit vásároltam az a Cosmetic Plant Cocos 50 faktoros fényvédője, szintén hasonló tulajdonságokkal bír, mint az Elmiplant. Tartalmaz illatanyagot és parfümöt, található benne fizikai és kémiai fényvédő, az Elmiplant-tal ellentétben viszont ez nem vízálló. Ezt még nem próbáltam, holnap  megyek egy hosszabb szabadtéri programra, oda valószínűleg magammal viszem, és reggel is ezzel kenem majd be magam. Ami tetszik benne, az a fújós kiszerelés, (Elmiplanték is gyártanak olyant, bár a drogériában a magas faktorú fújós kiszerelések már el voltak fogyva, és nem mentem máshova) könnyen el lehet zárni így táskabiztos.

        Arcápolás:


     Kezdem értelmét látni egy többlépcsős, rétegzős rutinnak.  Ezt már láthattátok, hiszen beszereztem egy enzimes peelinget, próbálom szérumokkal is elősegíteni a tökéletes bőr állapotát, és ehhez egy már bevált, és egy új termék került be az arcápolási rutinomba.
A Gerovital Happiness Bőrvilágosító Korrektor szérum tavaly óta nagy kedvencem, és most újra vettem. Sőt, a jó hír, hogy egyik márkaboltjukba tértem be, ahol 1+1 akció volt, legalább is erre a termékre, és most egy jó ideig el vagyok látva vele, aminek nagyon örülök.
    Amit még vásároltam náluk egy Aslavital Kovaföldes Tonizáló és Reminalizáló Arcpermet Érzékeny Bőrre. Az eladó hölgy ajánlotta, mert megkérdeztem milyen alkohol mentes tonikot ajánl vegyes bőrre, és ő ezt vette le a polcról. Ha jól tudom az Aslavital család agyagport is forgalmaz, majd ha elfogynak a Mayam agyagaim lehet teszek velük egy próbát majd.

   Egyéb:

   Hiába, hogy nincs kint hideg, a kezeim ilyenkor is száradnak, ezért nekem az év minden szakában kell egy táskábadobós kézkrém, ezért a Balea Tropic Fun-ra esett a választásom.
   Az Instagramon már láthattátok, hogy beszereztem egy új rúzst, a Rimmel The Only 1 vonalából a 210 es Mauvement árnyalatot. Ez az új Nude szín szerelmem, a színválasztás tökéletes.
    Szintén Itt számoltam be egy rendelésemről, ugyan is rendeltem egy 10 darabos kabuki ecset szettett, amit azóta már használatba is vettem. Még csak ismerkedem velük, de eddig úgy tűnik megérték a pénzüket. A márka  német Fraulein 3'8  névre hallgat, ahogy néztem, olyan ebay 
minőségű ecseteket gyártanak. A kedvencem a lapos kabuki ecset, egy álom vele az alapozás. Bővebb infókat róluk itt találtok . 

         Ti miket szereztetek be mostanában? Miről olvasnátok részletesebben?