Végtelen kívánságlisták II. Kívánságlistás sminktermékek

                 Sziasztok.  😊

       Elérkezett a kívánságlista sorozatom második része, ahová a hamarosan beszerzendő dekorkozmetikumok kerülnek a középpontba. Gondolkodtam azon, hogy konkrét termékeket jelöljek-e a posztban, de úgy döntöttem, hogy elsősorban terméktípusokra fektetem a hangsúlyt, mert hogy konkrétan azt az xy terméket fogom-e megvásárolni, az majd csak real timeban, a teszter kipróbálása előtt dől el, hogy jön-e velem haza vagy sem. 
        TMI: Sokszor előfordul velem, hogyha tudom, hogy szükségem van bizonyos termékre, vagy csak szimplán másik alternatívát keresek valamiből, soha nem állom meg, hogy fel ne kenjem magamra a tesztert, megvásároljam amiért jöttem, majd otthon vagy kint a napfényben szemléljem magamon, hogy az adott termék hogy áll, hogy mutat rajtam az a szín. Főleg alapozó vásárláskor lehet csalóka a benti fény. 
Meg az is előfordult már, főleg az Auchan beauty részlegén, hogy a párom megkérdezi tudom-e mi kell, mert ha nem otthagy randalírozni, és levadássza a bevásárló lista tételeinek a felét, meg egy-két extra nasit is, aztán nagyjából mindig tudja, hogy hol talál meg. :) 

           Na akkor lássuk is. 
     Arc: 
Jelenleg ami érdekel a sminkelés területén azt öt pontban tudnám összeszedni:

 1.   Szeretném kipróbálni a color correctinget. Időről időre jön elő egy két pattanásom ami azért elég hamar átsejlik az alapozó és a korrektor alatt, így remélem, hogy egy zöld  korrektor megoldja majd a problémámat.  A sötét karikáimat meg egy lazac színűre bíznám legszívesebben.    
Alternatívák:
      A Catrice Camuflage vonal kipróbálása. Plusz idővel a folyékony korrektor, és a normál tégelyes verzó is bekerülhetne a smink táskába. Feltéve, ha a meglévők elfogynak. 
       A Rimmel Insta Fix and Conceal palettájára szintén kíváncsi vagyok.

 2.   Smink fixáló spray: főként a megjelenős, vagy éppen a hosszú napokra jöhet jól egy ilyen kicsike. A Mac fix+ nem fér bele a büdzsébe sajnos, viszont nagyon örülnék, ha a birtokomban tudnék egy tényleg hatékony terméket. Inkább a mattítás a cél, de ha dewy finisű, az sem a világ égés. 
Alternatívák: 
             NYX fixáló spray. 
             Catrice Prime and Fine multitalent fixáló spray bevallom, engem ez érdekel a legjobban. Ahogyan egy Prime and Fine smink alapot is kipróbálnék. Habár  most egy Astor terméket próbálgatok. 
             Rimmel London Insta Fix and Go 

3. Megtalálni a tökéletes highlightert . Bevallom ez az egyik olyan termék kategória amivel semennyire sincsen közeli viszonyom, viszont szeretnék egy olyan darabot, ami fel tud dobni egy esti vagy alkalmi sminket. A Revolution highlightereit is dicsérik, meg a Catrice-éi is piszkálják a fantáziámat. Egyenlőre ennél  drágábbra nem neveznék be. (Nem tudom, vajon kinéz egy Pink Panda rendelés?)

4.  Zselés szemhéj tusok előnyben:  nem vagyok a szemhéj tusok nagy rajongója, legalább is, nappalra nem mindig szeretem feketével keretezni a szemem, és estére is csak épp hogy legyen kihúzva a szemem. Eddig nem igazán próbálgattam a zselés tusokat. Csak egy pár folyékony  ill. filces darabot de azok nem lettek a kedvenceim. Az esetek többségében szeretek ugyan fekete szemceruzás és/vagy matt fekete szemhéjport használni, és a cicavonalat csak élesíteni kell a  tussal,  ráadásul az alapozás segítségével el tudom kerülni, hogy a tus nem a pillatőbe, hanem attól egy picivel följebb kerüljön. Ami leginkább elérhető nekem az a Maybelline Eye Studio Lasting Drama zselés szemhéjtus.


5.    A matt rúzsok. Mostanában elég sok márka kínál matt ajakterméket, és előszeretettel nézegetem is őket, meg olvasok róluk, de valahogy nem érzem azt, hogy ez nekem most azonnal kell. Amit meg megvettem volna abból nem találtam a hozzám passzolló színt. Szóval ez még várat magára. De nem érzem pótolhatatlannak őket, főleg, míg legalább egy ajakterméket el nem használok, nem álmodozok arról, de még a végén mégis meglepem magam egyel ahogy magamat ismerem. 

Amit nem említettem: Az megfigyelhető, hogy inkább  a Catrice és Rimmel London márka versenyezik egymással jelenleg, ami nem véletlen. A Rimmel London termékei amik nálunk viszonylag könnyen elérhetőek bárhol, ellentétben a Catrice-el akik bár jelen vannak az országban, valósággal vadászni kell a Catrice állványokra. Lehet Pink Pandázás lesz a vége, de az is lehet külföldön vásárolok be. Majd kiderül :) 

     A kipróbálandó arcápolási termékekről szóló listámat is át lehetne lassan szerkeszteni, frissíteni, ugyan akkor az még szerintem várhat az őszig, vagy amíg legalább egy termék el nem fogy, aztán meglátjuk mennyire leszek bevállalós, ami a hatóanyagokat, és a tudatos bőr ápolás fele tartó utamat illeti. 
           
      Ti ismeritek, szeretitek valamelyik terméket? 
Ahol még megtalálsz: FacebookInstagram.