Élet egy kencemániás lánnyal/Vendégposzt


               A mai bejegyzés egy vendégposzt. Kíváncsi voltam arra, hogy mit gondol a hóbortomról Ő, és persze arra, hogy  ő hogyan vélekedik a több lépéses arcápolási rutinról, stb. Abban viszont biztos vagyok, hogy legközelebb egy "független szakértőt" fogok megkérdezni arról, mit gondol, hiszen alább is olvashatjátok, eléggé elfogult volt. Meg ahogy kb minden férfi a párja iránt. Fogadjátok sok szeretettel. 
Forrás: Pinterest 

               Sziasztok. Az a megtiszteltetés ért a héten, hogy írhatok erre a blogra egy vendég bejegyzést, melynek témája nem más mint, milyen egy „kencemániás barátnővel” együtt élni.

                 Először is gyorsan le szeretném szögezni, hogy szerintem a barátnőm nem kencemániás, vagy legalábbis nem rendelkezik több száz felesleges termékkel amiből ezt lehetne következtetni. Ápolt és igényes nő révén érdeklődése a szépítkezési és ápolási termékek iránt normális. Azt meg már nem is nagyon merem mondani, hogy volt olyan időszak amikor nekem több kencém volt mint neki, és igen, ő használgatta el őket, mert beváltak, még ha férfiaknak volt is szánva. ( Megj. Volt pár férfi bőrre való, alkohol mentes arctisztító ill arckrém ami neki nem, nekem meg bevált. És a szemkörnyékápolót még most is az ő tartalékait élem fel.) Történt ugyanis, hogy nekem egy nagyon feszített két évem volt a munka és az egyetem miatt, melyet az egészségem és bőröm is nagyon megsínylett (remélem ezt anyám soha nem olvassa el és nem kezd el aggódni). A szemkörnyékem vöröses, lilás lett, illetve a bőröm gyorsan kiszáradt, hámlani kezdett és hamar zsírosodott (tökéletes ördögi kör), én meg az összes létező bőrápolási terméket kipróbáltam, hasztalanul (életmódváltás kell, illetve a bőrtüneteimet valamelyest enyhíti a kecsketejes szappan).

            A párkapcsolatok szépsége, hogy akarva akaratlanul, de a felek átvesznek egyes szokásokat egymástól és nem történt ez másképp a mi esetünkben sem, vagy legalábbis ami engem illet. Elkezdtem én is jobban érdeklődni az ilyen termékek iránt, aminek legújabb eredménye egy 3 napos borostaápoló, lehetőleg így nem fogja annyira szúrni az én Orsolyám arcát a nem igazán létező arcszőrzetem. A másik két dolog a minimalista életszemlélet (harcolok a berögződéseim ellen és folyamatosan selejtezem ki  a felesleges cuccaimat, főleg a cipőimet, amiből nekem még mindig több van) és a természetes alapanyagokkal történő takarítás.

       Zárásképp el szeretném mondani az egész világnak amit számtalanszor hallott már tőlem, hogy nagyon szeretem Őt, számomra Ő a tökéletes, örülök, hogy minden hibámmal együtt elfogad, valamint minden törekvésében maximálisan támogatom és támogatni fogom (ezt a blogot is beleértve), a végkimenetelektől függetlenül.