Utóbbi idők kedvenc dekorkozmetikai termékei

         Sziasztok .

    A mai bejegyzés apropóját az adja, hogy igyekszem tudatosan arra figyelni, és arra figyelni, hogy a ruhatáram hány százalékát viselem nap mint nap, és arra következtetésre jutottam közben, hogy  a sminktermékeim között is vannak kedvencek, olyanok, amik napi szinten kerülnek elő nálam.

Nem egy minimalista készletet mutatok be nektek, mert bár van még ezeken kívül olyan darab, ami napi  szinten elől van, mégsem érzem kedvencnek, és nem tartom újravevősnek, inkább amolyan szó -szó #hamármegvanhasználjukisel darabnak.


Sleek MakeUp Au Naturell palette  
Első kedvencem egy palettácska lenne, ami ide s tova lassan egy éve van nálam, és egyre inkább kezdünk megbarátkozni egymással. Igazából, én őt alkalmi sminkekhez vásároltam, és egy darabig tényleg nehezen lépett ki a helyéről, amíg az Essence all about nudes-om megvolt, hiszen az pont jó volt reggelente, és ezt pedig csak az esti sminkekhez vettem elő. Nos, az elődje azóta már nincs velem, és úgy vettem észre, hogy ezt a palettát nappalra is olyan jól lehet használni, és az is volt a célom, hogy nappali sminkek készítésére is alkalmas legyen, így utazáson is tudom majd használni. Nos Imádom. Amikor reggelente van időm szempillaspirálon kívül másra is, egészen szívesen használom, tartós, és az Essence-hez képest még sokkal pigmentáltabb is. 
Negatívum: gyönyörű színek ide vagy oda, a csomagolás nem az igazi, nekem a teteje meglazult, és lejár, így kénytelen vagyok a dobozában tárolni, ahhoz képest meg az, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat, az semmi. 

Catrice Glam & Doll Curl & Volume szempillaspirál. Ezzel a darabbal a kapcsolatom csak nemrég indult, de azt hiszem le tudok vonni vele kapcsolatban egy kis tanulságot. A keféje valami álom, gyönyörű ívelt, hosszú szempillákat varázsol, lemosni is könnyű, ami kicsit problémám vele, az az, hogy habár tartós, azért az kicsit zavar, hogy lepereg a szemem alá, azt meg elég nehéz leszedni utána, szinte csak sminklemosóval jön le. Én a tartósságot kicsit másképpen értelmezem.


Catrice High Glow mineral highlighter  010 light infusion. Első highlighter amit valaha próbáltam, de úgy érzem jól választottam, hiszen nagyon szép fénye van, és még tartós is. Számomra univerzális szín, mert hiába van inkább ezüstös fénye, aranyszínű sminkekkel sem csúnya.

Astor Skin Match Protect alapozó 
A többi boltról nem tudok, de a Dm-ek ből viszont kifuttaták az Astor termékeket. (Kíváncsi vagyok mit hoznak be helyette) 
Őt, még a kifuttatás előtt szereztem be, és azt kell mondjam nem kellett csalódnom még benne. A 100 as Ivory árnyalatban vettem meg Augusztus elején, azóta annyit fakultam, hogy jelenleg az Alverde alapozóvilágosítójával együtt használom, de úgy viszont nagyon szépen illeszkedik a mostani színárnyalatomhoz is.

Astor  Skin Match Protect primer Szintén első ilyen típusú termék, és az Astor Skin Match Protect alapozómmal használom, és nagyon szép végeredményt ad szerintem a kettő, nagyon klassz. 

Rimmel London rúzsok
A Rimmel London rúzsai nagyon szépek szerintem. Relatíve nagyon tartósak. Mármint, nyilván az étkezéseket nem bírják ki, de azért napközben nem mászkál el a számról egyik sem ha felkenem.  Két darab van a birtokomban, a Kate Moss 15th anniversary kollekció 53 as Retro red árnyalata, és a The Only 1 lipstick-ek közül a 210-es Mauve Ment nude árnyalat. Nem mondom őket életem rúzsainak, de kétségkívül szeretem, és nem bántam meg, hogy megvettem őket.


Lovely natural beauty pirosító 04 es árnylat. Egyszerűen ez a kedvenc arcra való  termékemmé nőtte ki magát a kicsike az utóbbi időben nálam. Szerintem a bőrszínemhez a TÖKÉLETES bőrpír imitáló szín. Kicsit még szoknom kell a felvitelét, de úgy gondolom, nincs baj vele. Első próbálkozásra szerintem ideális. Ajánlom kipróbálásra azoknak is, akik még bizonytalanok.
Egy hátránya van, a nyár elején a Lovely termékeit is kifuttaták a Dm-ben, kíváncsi vagyok már rá, hogy a Trend It Up és az Essence után most mi újat fognak behozni. 

       Nektek megvan valamelyik darab ezek közül? Melyik a kedvenc sminkterméketek?
Ahol még megtalálsz: Facebook Instagram