Mi van a táskámban?

                      Sziasztok. :)


     Nemrégen vettem új táskát, mert a régi már kicsit tönkrement de még használható, azért mindenképpen szerettem volna beruházni egy szépségre,  ami remélhetőleg sok -sok időn keresztül elkísér majd a mindennapjaimon. 

De, hogy ne csak dicsekvésből álljon ez a bejegyzés, szeretnék egy pár szót szólni magáról a táska viselési szokásaimról. Én az a fajta lány vagyok, akinek az életvitelébe szükséges egy hatalmas mindent elnyelő táska, (tartalmát láthatjátok lentebb) de ugyan úgy a kisebbek is, amit csak egy sétához, randihoz viselek szívesen. Egyetlen átmenet nálam a hátizsákom, amit már mutattam Instán amivel szintén elég kényelmesen elvagyok.

     A most bemutatott újdonság a hatalmas kategóriát képviseli, úgyhogy lássuk is mi szokott általában benne lenni.      A táskám tartalma:  
  Ami az egyetemre járós napjaimon benne van, az mindenképp ez a hatalmas mappa. Általában mindig magammal kell vigyem a jegyzeteim, és elegendő papírt, úgyhogy ez ritkán marad otthon. A pénztára is alapkellék. Anélkül soha nem indulok el.  
Ezen túlmenően a sulis dolgaimhoz tartozik a tűfilc, tolltartó, szemüveg és a határidő naplóm is.

   Egyéb: az a műanyag flakon semmi extra, de már nyár  óta benne hordozom a vizet magammal. Ez a palack utazott velem többek között Budapestre is, és mindenhová ahová megyek. 
Az a kis összehajtható táska is sokszor megmentett már,  hiszen bevásárolni mindig szükség van valami tárolóra, műanyag zacskót pedig nem szeretnék venni, hogy azzal se terheljem a környezetet. 
Ezeken felül van nálam egy kis nasi is, ami újabban gyümölcs és keksz, amit most ne tudok megmutatni mert már megettem. 

Az a kis neszeszer pedig a napi túlélőkészletet jelenti, amiben kézfertőtlenítő, női dolgok (khm tudjátok mire gondolok) ,  papírzsebkendő, ajakápoló, és tükör kapott helyet.  Amit még néha beleszuszakolok az az aktuális rúzsom, esetleg kézkrém. Izgi mi? :D 
 Hogy reprezentáljam mi minden fér el még benne azt a két könyvtári könyvet is a képen hagytam. Gond nélkül elférnek. 
   Általában ennyi mindent cipelek magammal a hétköznapokon a táskámban, ami lassan már felér egy súlyzós edzéssel is. Ti mit szoktatok magatokkal vinni, ami esetleg nincs nálam?