Tasakba zárt szépség? Mintákat próbálgattam.

    Sziasztok,  


 Öt darab mintatesztet hoztam nektek, vagyis 4 mintát és egy maszkot. Remélem, ezek az első benyomások Nektek is hasznosak lesznek. 


Balea sleeping pack hiarulonsavval és algával  ez nem minta de elég kicsi termék ahhoz, hogy annak lehessen mondani . Kb két alkalommal használtam, egyszer  hámlasztás után, csak ezt kentem a bőrömre és elmentem aludni. Kicsit géles állaga van, ami úgy éreztem ül a bőrömön, de olyan kb fél óra alatt nyoma sem volt már, és reggel mindkétszer szép, sima bőrrel ébredtem. Én egy picit a szemkörüli bőrre is tettem, reggel egyáltalán nem volt karikás a szemem. Szeretném, ha majd lehetne kapni még ugyan ezt az összetételt mondjuk 30 ml-es kiszerelésben. Szerintem sokan szeretnénk.

 Cosrx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask:  ez  a kis minta egy alkalomra volt elegendő,  a Kazumi.ro webshoptól kaptam ajándékba a Cosrx Galactomyces 95 white power essence vásárlásakor. Szintén egy hámlasztós estén vittem fel az arcomra, és azért nem mértem szűken, hogy mindent jól beszívjon. Ezt is inkább egy nagyon jól sikerült hidratálókrémnek mondanám, és elég jónak tűnik, de ennél olcsóbban is lehet jó hidratálókrémhez jutni, legalábbis szerintem, de nem kizárt, hogy egyszer beszerzem nagyobb kiszerelésben is. 

Benton arclemosó hab: Nagyon viccesnek éreztem ennek a terméknek a kipróbálását, elsősorban leszögezném, még nem haszáltam koreai arctisztítót. Második lemosóként vetettem be. 
Amire számítottam: hogy fog habozni, méghozzá nagyon. Ehelyett egy krémes állagot vett fel, nos nem pont így képzeltem. Mivel a mintán a termékösszetétel csak koreaiul volt rajta, nem volt alkalmam megfejteni és nem is kukkantottam meg Krémmánián, így esélyem sem volt megtippelni, hogy az állaga egy borotválkozó habhoz fog hasonlítani, szóval igencsak meglepődtem. Az én bőrömet szerintem túl intenzíven tisztította meg, éreztem azt a csikorgós és húzódó érzést amikor lemostam, a bőröm alig várta a hidratálást utána. Nem hinném, hogy ezt a terméket megveszem. 

Gerovital plant hidratálókrém mák kivonattal: Amikor a Gerovital márkaboltban volt szerencsém vásárolni, akkor adott a hölgy ebből a krémből 5 db mintát, aminek nagyon örültem, amúgy is szimpatikus a márka. Ez a hidrátlókrém mennyiség nálam öt estére volt elegendő, ebből négyet egymás utáni napokon használtam. Az mellékes, hogy a csomagoláson reggelre ajánlják a használatát. Jól hidratált, bőven jutott termék a dekoltázsomra is egyébként ez egy parfümös, parafinos krém megtüzdelve néhány jól hangzó növényi hatóanyaggal. Nem rossz, e tudnak ennél jobbat is. 
Paula's Choice Resist Daily Pore-refining treatment 2% BHA kb szeptember eleje óta várt arra, hogy kipróbáljam, bár csodát nem vártam tőle, örültem neki. Amit felfedeztem, hogy a design, és Paula Begoun aláírása megbújik a csomagoláson, akárcsak Judité a G&G hámlasztókon nagyon tetszett. Elvégre, egyfajta tisztelgés a mentor előtt. Amikor felvittem, picikét úgy éreztem csíp, de 3 mp alatt el is múlt, megvártam míg beszívódik utána kentem hidratálót. Reggelre ragyogó volt a bőröm, és nem is húzódott egyaránt. Nem azt mondom, hogy kicseréltek, a pigmentfoltjaimnak és a miteszereimnek nem intettem búcsút, nyilván, de azért sokkal puhább és üdébb, illetve élénkebb voltam, mint előtte. Szerettem. Lehet, hogy a  G&G Cheer Up után teszek egy deluxe mintával egy próbát, bár egy darabig még nem kell ezen törjem a fejem.


    Próbáltátok már valamelyik terméket ezek közül?